Капитанът на ЦСКА Николай Бодуров не бе доволен от играта, която показаха той и съотборниците му при нулевото равенство с "Титоград" в среща-реванш от първия квалификационен кръг на Лига Европа. "Армейците" продължават напред заради разгрома с 4:0 на "Българска Армия" преди седмица.

Бодуров призна, че е имало подценяване, но добави, че ако повтори тазвечершното си представяне, тимът му няма да има шансове за продължаване напред срещу хърватския "Осиек". Капитанът обясни, че треньорският щаб преценил той да не попадне в групата за първия мач с "Титоград", но е приел решението и проблем няма.

"Мисля, че "Осиек" е доста по-труден съперник, без да подценявам отбора на "Титоград". Ако играем по този начин, нищо добро не ни чака. Трябва много бързо да промениме чипа в главата. За първенството трябва да победиме, защото вече там направихме издънка, неочаквана за нас. Мисля, че "Осиек" са много по-сериозен отбор, до колкото разбрах, с голям бюджет. Ако играем по този начин, нямаме големи шансове за продължаване", каза капитанът на ЦСКА.

Снимка: cska.bg

"Много слаб мач за нашия отбор - от това, което аз видях, което почувствах вътре. Не мога да си го обясня, може би подценяване. Говорихме преди срещата, че не трябва да има никакво подценяване и излизаме за победа, защото все пак са точки за клуба и за държавата. Според мен имаше подценяване след първия мач - 4:0 - до някаква степен нормално. Радващото е, че не загубихме в крайна сметка след ситуациите, които имаше другият отбор"

"Тренираме постоянно, да чистиме грешките. Все пак имаме и много нови футболисти, нужно е сработване. Не искам да звучи като оправдание. Нямаме право да допускаме такива грешки в отбор като ЦСКА. Без да подценявам "Титоград", не мисля, че са от нашето ниво. Да ни създадат толкова ситуации... Мисля, че е малко несериозно"

"Травми не съм имал, тренирал съм цялата подготовка. Имах там един проблем за 4-5 дни - възпаление на ухото. Това беше единственото, но треньорите прецениха, че не съм готов за първия мач и ме оставиха да тренирам, да наваксам. Тяхна преценка, аз се съобразявам и нямам никакъв проблем. В следващите два мача играя. Всичко е точно"

"Хората дойдоха, пътуваха толкова време, а ние не можахме да ги зарадваме с победа. Определено сме по-добрият отбор от "Титоград". Затова ме е толкова яд. Идват, подкрепят ни безрезервно, ние само трябва да си оставим сърцата на терена..."