Британската красавица Кейт Абдо, която бе водеща на последната церемония по връчването на отличието "Златна топка", се изказа изключително ласкаво за звездата на Реал (Мадрид) и португалския националет футболен тим - Кристиано Роналдо.

Тя разкри интересна история, останала невдима за телевизионните зрителите на бляскавото шоу. Роналдо се държал изключително мило с другия номиниран за наградата - футболиста на "вечния враг" Барселона Неймар.

"Често си мислиш, че знаеш какво да очакваш от Роналдо и какъв човек е той и когато го срещнеш зад камера, той се оказва съвсем различен", не скри доброто впечатление, което е оставил футболиста на Реал Абдо.

"Роналдо се погрижи за Неймар – показа му от къде трябва да излезе на сцената, увери се, че всичко му се превежда...Беше много мил и наистина му помогна. Искаше да се увери, че Неймар знае какво следва. Може би това е една от страните му, които не подозираш, че ще видиш", разкри тя.

Кристиано Роналдо ще вземе участие в контролния мач между Португалия и България в петък. Срещата ще може да наблюдавате на живо по bTV Action от 20:00 часа.