Новината, че звездата на "Пари Сен Жермен" Неймар е обвинен в изнасилване от бразилския модел Наджила Триндаде, разбуни духовете.

Докато блондинката стои твърдо зад твърдението си, че е била насилена, футболистът усилено отрича. След като се появи клип от хотела в Париж с двамата, на който се вижда, че тя удря Неймар, а той се опитва да се предпази, испанските медии публикуваха и чата между двамата.

Именно част от него Неймар показа като доказателство, че не е действал към Наджила без нейно съгласие.

Наджила: Ще заспя. Не идваш, а ме караш да чакам. Трябваше да кажеш, че няма да дойдеш.
Неймар: Идвам след 15 минути. Приготвях се, ха-ха.
Наджила: Ще се жениш? (На португалски двете думи си приличат). Не!
Неймар: Вечерях. (за "Ще се жениш?) Не, за Бога!
Наджила: Пада ми батерията и не знам къде ми е зарядното. Чакам те, стая 203.

След като Неймар напуска хотела.

Неймар: Няма значение какво направи, прощавам ти. Ако имаш нужда от нещо, прати ми съобщение.
Наджила: Исках да си тръгна. Това е.
Неймар: Ок.

Наджила изпраща снимка на посинените ѝ задни части.

Наджила: За това носех къси панталони. Помниш ли всички от вчера?
Неймар: Със сигурност.
Наджила: Може да ме блокираш. Ще сложа край на тези чувства. Не знам как да ти го обясня.
Неймар: Спокойно, оправи си живота, всичко ще е наред.
Наджила: Ако излетиш сутринта, кажи ми.
Неймар: Добре.
Наджила: Не си същият като вчера. В днешния Неймар съм влюбена.
Неймар: Не ме познаваш. Нормален съм си.
Наджила: Всички сме така.
Неймар: Вчера мина бързо, нямахме време да говорим. Сега хората са променили плановете.
Наджила: Може би. Нямах търпение да те видя вчера, но стана много бързо. За това виждах само синините сутринта, говорихме твърде малко. Вчера беше развълнуван, днес си спокоен. Вчера аз бях спокойна, но днес не съм. Прекалихме. Жалко че стана зле.
Неймар: Но и ти си си виновна за синките, ха-ха. Поиска си още. Но не е изобщо зле. Хората се срещат за това, законно е. Последователен човек си. Това, което направи днес (удрянето) развали момента. Но за мен беше удоволствие.
Наджила: (За "Ти си си виновна...") Луд ли си? Помолих те да спреш, а ти даже каза, че съжаляваш. Но и това ще обсъдя с терапевта. Да си го кажем така: Ти продължаваш да си Неймар, а аз съм сама. Ако пращаш снимките на някой, кажи му да ги изтрие, защото не искам да свързват името ми с твоето.
Неймар: Не бих го направил.
Наджила: Без това, което направи, би бил нищо. Само днес се промених (и платих за тази лудост, защото не бях разбрала какъв подлец си). Много добре знаеш какво си направил и как се отнасяше с мен. Всъщност ме насили! Въпреки че никой няма да разбере и няма да си говорим пак, ти го осъзнаваш. Господ е справедлив, не можеш да го измамиш. Надявам се никога да не почувстваш и половината от това, което аз. С компютърът се отнасят по-добре, отколкото с мен. Най-много ме плаши, че някой ще каже, че всичко си е наред, а аз съм луда. Ясно е, че, когато мозъкът ти работи на терена, на други места не го прави. Но в крайна сметка се случи и нищо друго не е важно. Ще продължа и ще направя всичко възможно, за да забравя начина, по който се отнесе с мен. Спи спокойно, благодаря ти. Поне вече знам кой е истинският Неймар.