Футбол или водна топка? Трудно е да кажем, гледайки кадрите от терена, на който играха босненските втородивизионни "Славен" Живинице и "Младост" Малешич. 

Домакините загубиха с 0:2, но не това беше проблемът. Според ръководството на "Славен", съдията на мача Юрай Ковчич е наредил срещата да се играе на тежкия терен само за да му бъде изплатен хонорара. 

"На снимките сами виждате какъв е теренът и какви са условията. Според нас мачът трябваше да бъде отложен, да бъде определена нова дата. За щастие никой футболист не се контузи. Срамни решения на съдийската бригада, която не отсъди две дузпи за нашия тим. Само този мач се игра при такива условия, останалите в групата бяха прекратени", пишат от клуба и разкриват как се е стигнало до решението в такива условия да има мач.

"Преди срещата един от страничните съдии каза, че условия за провеждане на срещата няма. Главният рефер Юрай Ковчич заяви, че може да се играе в противен случай няма да му платят хонорара за това, че е дошъл от Оджак. В това няма смисъл. Докато другите отбори преместват мачовете си, нашите момчета джапат в блато. Трябва да се срамувате"