Сватбата би трябвало да е весело събитие, на което да присъстват най-близките на младоженците. Често обаче се намира някой приятели или роднина, който да прекали с алкохола и да налети на бой.

Ако ММА боецът Гаджимурад Антигулов е сред роднините ви, не го канете! Репутацията му по такива събития не е добра!

Здравенякът от Дагестан прати човек в болница, след като предизвика меле по време на празнична церемония в родината си. А причината е... алкохолът. Антигулов си внесъл бутилка, въпреки че домакините предупредили, че не искат да сервират алкохол, за да избегнат точно такива сцени.

Снимка: Getty Images

В социалните мрежи се появи клип от боя. На него се вижда, че боецът (със синия пуловер) първо хвърля храна по жените на съседната маса. След това провежда разговор с други присъстващи в същото състояние като него - видимо употребили алкохол.

И накрая всичко... завършва с доста атрактивен бой, който не сме виждали в октагона.

 
 
 
Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от UFC Fighter (@gadjimurad_antigulov)

Гаджимурад Антигулов от е част от най-авторитетната верига за бойни спортове – UFC, от 2016 г. насам. В кариерата си в нея има 28 мача, в които е записал 20 победи и 8 загуби.

Въпреки че кадрите с боя станаха доста популярни, а дагестанецът получи редица критики, той заяви, че няма намерение да обещава, че ще спре да употребява алкохол.

 
 
 
Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от UFC Fighter (@gadjimurad_antigulov)

"Аз съм нормален човек. ММА боец. Не съм Пророкът. И като всички хора правя грешки, съжалявам и ги поправям", започва обяснението си Антигулов. 

След това той заявява, че не е инициирал сбиването и дори е бил набит.

"Получи се грозен инцидент, който представи Дагестан и нашия спорт в лоша светлина. Раните по телата ще заздравеят, но е важно какво се случва с душите ни. Има и по-лоши неща в живота", добавя той.

 
 
 
Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от UFC Fighter (@gadjimurad_antigulov)