Как трябва да изглежда една баба на 81 години? Прегърбена, с бастун и може би забрадка? Не и ако се казва Ернестин Шепърд!

Запознайте се с нея! Гарантираме, че няма да я забравите! Тя е на 81 години и изглежда... уау! 

Оказва се, че ключът към тази форма на може би най-старата бодибилдърка в света е един... бански. През първата третина от живота си Ернестин не е стъпвала в залата, а любимият ѝ десерт са шоколадовите торти.

Когато е на 56, тя решава да изпробва бански костюм. И е толкова ужасена от отражението в огледалото, че се зарича да промени напълно тялото си. Същият обет дава и сестра й Велвет, която обаче скоро след това заболява от мозъчна аневризма и почива. В последните ѝ мигове Ернестин обещава, че ще влезе в Книгата на рекордите Гинес като най-възрастната професионална културистка в света. И успява! 

Шепърд живее е тренира в родния си Балтимор, а денят ѝ започва в 2:30 сутринта с медитация. Следват джогинг, закуска и здрава тренировка във фитнеса. Вечерта тя отново е в залата, където работи като инструктор на начинаещи билдъри на възраст от 20 до 85 години.

Ернестин вече си е поставила следващата голяма цел - да се срещне със Силвестър Сталоун, тъй като филмите от серията "Роки" са ѝ любими и все още черпи мотивация от тях. Тя се зарича, че ще остане в залата до сетния си ден. В памет на сестра си!