Треньорът на "Левски" Петър Хубчев заяви, че "сините" ще атакуват АЕК Ларнака от първата минута, търсейки ранно попадение. Столичният гранд отстъпи с 0:3 в Кипър и намали драстично шансовете си за продължаване напред към третия квалификационен кръг на Лига Европа. Сега в "Левски" нямат друг избор освен да подходят офанзивно.

"Мачът ще бъде по-различен за мен. Прочетох някои от изказванията на футболистите преди него. Победа с разлика ще ни трябва, така че реакцията ни ще бъде по-различна. Ще трябва да играем с по-голям риск. Дали ще издържим, ще видим. Разбирайте атакуващо от първата минута. Възможно е да играем с двама нападатели. Имаме опции и с Найджъл Робърта, който е готов, но ще видим след тренировката. Нямаме яснота за заместник на Мариани, не сме гледали футболисти, защото нямаме време, но мисля, че ще потърсим футболист на този пост”, каза Хубчев.

Снимка: Lap.bg

“Моята задача е отборът. С феновете не искам да коментирам темата. Най-чистата подкрепа е от децата, така че мисля, че това ще играе роля за нас. Извадихме си някои поуки от мача с "Ботев". Аз очаквам по-големи емоции утре, което ще ни доведе до по-голям риск. За нас е важно да има хъс, който да показваме. Мариани е една малка частица от отбора. Добър футболист, но без отбора едва ли щеше да успее. АЕК разполага с много опитни футболисти и очаквам да са отборът, който да държи топката. Те се показаха като изключително търпелив тим. Малки са шансовете да постигнем краен успех, трябва да признаем. След всяка тренировка момчетата се убеждават все повече, че няма за къде да се пазим", заяви бившият национален селекционер.