Това са два мача и трябва да ги изиграем много разумно, категоричен бе Любослав Пенев на пресконференцията си преди полуфиналния сблъсък за Купата на България срещу "Ботев" в Пловдив.

Треньорът на "армейците" заяви, че отборът му е подготвен, концентриран, мисли само за утрешния мач и ще се опита да наложи своя стил на игра срещу "канарчетата".

"Тиаго е единственият, който няма да бъде в групата. Него ще го подготвим за мача в събота. За утре отпада твърдо. Това са два мача, които трябва да изиграем много разумно. Не мога да кажа как ЦСКА ще излезе утре. Не бързаме за никъде. "Ботев" има добър състав с лидери. Техничен отбор, който разчита на домакинските мачове. Съобразяваме се с всички отбори. Познаваме силните и слабите страни им страни. Ще опитаме да наложим нашия стил на игра. След това имаме дерби, но мислим изцяло за мача в Пловдив. От доста години се играят официални мачове на Коматево. Не достигат трибуни, но това не е тема и въпрос, който аз ще решавам. Трябва да попитате централата. Надявам се скоро "Ботев" да има добър стадион", започна Пенев.

Пенев не скри възмущението си, че за пореден път съдия на среща на "армейците" ще бъде Николай Йорданов:

"Явно няма други съдии и при нас се въртят едни и същи. Обкръжени сме, но ще се борим докрай. По-голямата част от нашите фенове ще бъдат допуснати. Едни и същи съдии ни свирят. Не знам как се осмеляват да ни правят такива назначения. Този съдия беше безобразен преди една-две седмици. Най-жалкото е, че не се мисли за футбола. Това не е случайно.", добави още той.

ЦСКА гостува в Коматево в сряда от 19 ч. Реваншът на "Българска армия" е след седмица.