Треньорът на ЦСКА Любослав Пенев смята, че титлата в Първа лига все още не е решена. Въпреки двете точки пасив спрямо лидера "Лудогорец", специалистът вярва, че битката тепърва престои.

В събота "червените" приемат "Берое" в последния мач от редовния сезон в шампионата. На пресконференцията преди срещата треньорът заяви, че настроението в съблекалнята е добро и атмосферата е отлична.

"Добър дух, висок морал. Тренировките минават добре, има отлична атмосфера. Излишно е да коментирам проблемите, те трябва да се решават. Наясно съм с групата на "Берое", но ние се интересуваме от нашето състояние. Очаквам един добър и рентабилен мач за нашия отбор.", каза Пенев.

"Всички отбори побеждават и губят. Разликата е по-малка от преди няколко кръга, идеята е да се стопи напълно. Има много мачове до края, за мен лично нищо не е решено.

Относно отсъствието на Божидар Чорбаджийски в предишния мач, той бе категоричен: "Никой не трябва да се отпуска. Разчитам на всички, но кой колко ще играе, това вече е друг въпрос."

"Очаквам утре хубаво време, много добра атмосфера и повече привърженици. Отборът играе много по-спокойно и уверено, когато има повече фенове по трибуните."

"Няма да подценяваме нито един отбор в плейофите, без значение къде се намират в класирането.", каза още Пенев.

По документи Пенев продължава да не се води старши треньор на тима, въпреки че пое отбора преди повече от месец.

"Мисля, че не е толкова важно. Стояне, как вървят нещата?! Не знаем. Изчакваме. Не ме притеснява този бадж. Това е най-малкият ми проблем. Не е от моята материя това. Администрация. Нали така. Така си мисля аз."

"Казусът с баджа ще бъде решен. Не се притеснявайте. Рано или късно ще бъде решен. Пак е административен въпрос. Предполагам, че е договорка между две страни. И както казвам много пъти - най-вероятно вие ще научите преди мен. Което, мен лично, в случая, не ме засяга.", добави той.