Мениджърът на "Манчестър Юнайтед" Жозе Моуриньо изрази притеснението си, че полузащитникът Маруан Фелайни може да напусне клуба в края на сезона.

30-годишният халф, който минава за любимец на Моуриньо, е с изтичащ договор в края на сезона, а засега отхвърля предложенията на клуба за нов контракт.

"Да, притеснен съм за оставането му в отбора. Аз обаче не участвам в разговорите между играчите и борда на директорите, така че само мога да се съглася с техните решения. Всеки играч има правото сам да решава бъдещето си, когато договорът му приключи. Аз уважавам и решенията, които взимат директорите в клуба. Единствено се надявам двете страни да успеят да се разберат", заяви Моуриньо.

От началото на сезона белгийският национал се преверна в ключова фигура в тима на "Юнайтед", макар и предимно да се появява от пейката в края на мачовете. Именно това е една от причините Фелайни да иска да напусне клуба, тъй като е недоволен от малкото игрово време. През седмицата в пресата в Англия се появиха информации, че Фелайни е започнал преговори с френския Пари Сен Жермен.