Какво правят част от футболистите, за които европейското първенство приключи по-рано? Хърватите Лука Модрич и Матео Ковачич например... пеят. 

Двамата все още не са се върнали при клубните си отбори (съответно "Реал" Мадрид и "Челси") и имат време за почивка, след като "ватрените" отпаднаха от борбата за титлата на Стария континент на осминафинал. 

Те предпочитат да отмарят не на екзотични дестинации, а в родината си, на брега на Адриатическо море. В Задар двамата посетиха знаменития ресторант на Ерик Павин, в който са гостували и други звезди на спорта, като Михаел Шумахер и Новак Джокович.

Собственикът не изневери на атрактивния си стил и покани футболистите зад пианото, а там... настроението си каза думата. Модрич, Ковачич и Павин запяха песента "Нека целият този свят" от мюзикъла от 70-те години на ХХ век "Ялта, Ялта", игран в бившата югославска република. 

Модрич дори се включи с няколко тона на пианото. 

Въпреки, че е част от мюзикъл, който разказва за срещата на Уинстън Чърчил, Франклин Рузвелт и Йосиф Сталин след Втората световна война, посланието на песента не е политическо. В нея се пее за страна, която я чака светло бъдеще.