Наставникът на "Левски" Николай Митов изрази оптимизъм за реванша в София срещу "Хайдук" Сплит. "Сините" загубиха с 0:1 гостуването си в Хърватия, а старши треньор на българите е убеден, че всички играчи ще се хвърлят с всички сили да елиминират съперника у дома. 

"Шансовете преди реванша са 50 на 50. Изиграхме добър мач тази вечер. Получи се двуостър двубой, като реализирахме на 70 % това, което бяхме замислили предварително. Не знам дали има, или няма нарушение за дузпата. За мен е недопустимо да допуснем такъв елементарен гол. И ние, но и те, разбира се, имаха своите атаки и възможности за гол. Оптимист съм и вярвам, че футболистите ще дадат 200% от себе си и ще играем за феновете", коментира Митов.

"Съжалявам за това, което се случи с нашите привърженици тук. Съжалявам и за това, че следващата седмица няма да са на стадиона. Ние обаче имаме нужда от тях. Нека ни подкрепят, тъй като в този момент са ни необходими. Това е пътят, убеден съм. Ще направим всичко възможно в следващата седмица да подобрим състоянието и представянето на отбора. Имаме нужда от търпение, но най-важното е да не повтаряме грешките си", допълни треньорът.