Треньорът по бокс Михаил Таков смята, че Кубрат Пулев е жертва на репортерката Джени Суши и нейната адвокатка и това ще стане ясно след 14 май, когато двете страни трябва да се явят пред Атлетическата комисия в щата Калифорния. 

"Кубрат в този мача залага мястото си на официален претендент за титлата и такива драматични неща се случиха в четвъртия рунд – аркада, голямо кръвотечение. Той трябва да преобърне мача, за да може да вземе победата. И след такъв мач боксьорът не може да усети къде какво става, а в същото време той дава интервюта, дава целувки. И на ринга, когато завърши мач, голяма част от боксьорите се прегръщат и се целуват", коментира Михаил Таков в предаването "Тази сутрин" по bTV.

След победата над Богдан Дину, Кобрата целуна репортерката Джени Суши, което доведе до отнемане на лиценза на боксьора ни за щата Калифорния. Таков обясни целувката като признак на радост и благодарност. Според него жертвата на Суши и нейната адвокатка е Пулев. 

"Един боксьор след такъв мач, който усеща всичко на плещите си и е сам на ринга срещу противника, драматично приключва мача. След това навън при него е отпаднала тежестта и има една радост – всеки го поздравява, дава интервюта.", добави треньорът.

Загубилият въпросния двубой - Богдан Дину, иска отнемане на победата по служебен ред заради непозволени удари в тила.

"Боксьорите спазват командите на рефера. Ако реферът е близо и каже "Стоп", а Кубрат е направил даден удар или серия след командата, тогава може да бъде санкциониран", обясни Таков.