Димитър Бербатов отговори на един въпрос, който мнозина си задават. Въпрос, станал причина за спорове - кой е по-добър измежду Лионел Меси и Кристиано Роналдо.

Въпреки, че Бербо и Роналдо са били съотборници в "Манчестър Юнайтед", българинът изненадващо избра големия му съперник.

"Меси ми допада повече като стил на игра. По дяволите, той е най-великият!", категоричен беше Бербатов в интервю за ESPN.

"Меси вижда играта толкова ясно. Той може да бележи, да подава - перфектен футболист, може би най-добрият за всички времена", добави българинът.

"Младите имитират прическата и триковете на Кристиано, искат да карат като неговите автомобили и да носят същите дрехи. Аз се опитвам да им обясня колко трудолюбов е той и как работи допълнително след всяка тренировка, за да е на това ниво. Той винаги е искал да е най-добрият. Всичко друго дойде след това", заяви голмайстор №1 на България.

"Аз съм нападател и е нормално хората да очакват от мен голове. Аз обаче вече се виждам по друг начин. Обичам да играя с топката и да имам свобода на терена. Ако даден футболист е на левия фланг, а аз съм вдясно, повярвайте ми, че мога да видя нещо, което другите играчи не са забелязали. Харесва ми да знам, че треньорите ми са наясно с моите качества и ми позволяват да ги демонстрирам в пълна степен. В това отношение знам, че сър Алекс Фъргюсън ми вярваше".