"Тотнъм Стейдиъм" в Лондон е най-вероятният вариант за домакин на мача за световната титла по бокс в тежка категория между Антъни Джошуа и Кубрат Пулев, предава Sky Sports.

Според английското издание, щабовете на двамата боксьори са в много напреднали преговори, а сблъсъкът за пояса на Международната боксова федерация (IBF) ще бъде месец юни.

"Много сме близо до договорка – имах среща с Ей Джей вчера вечерта. Имахме оферти от Близкия Изток, Средния Изток, Африка, САЩ и Турция. Той ми го обясни много просто – искам да се върна у дома. Искам да се бия в Лондон. Бяхме в "Медисън Скуеър Гардън", бяхме в Саудитска Арабия, заведи ме вкъщи – забрави другите оферти, искам у дома", каза Еди Хърн пред Sky Sports.

"Желанието на Антъни е да се бие в Лондон през юни. На път сме да сторим всичко това. Най-вероятно мачът ще е на стадиона на "Тотнъм", това иска и Джошуа. Вярваме, че можем да му го осигурим", каза още агентът на световният шампион.

"Феновете на бокса в Обединеното кралство, бъдете готови за това лято. Ще получите мачове на Джошуа с Пулев, Усик с Чисора, Уайт с Поветкин. Тези дни ще бъдат обявени официално. Очаква ни страхотно боксово лято, с най-големите звезди в спорта, които най-накрая ще се бият в Лондон", завърши Еди Хърн.