Мъжът по розов бански, който нахлу на терена по време на "Супербоул", сам се похвали, че това му е донесло чиста печалба от 250 хил. евро! 31-годишният Юри Андраде прекъсна двубоя между "Канзас Сити" и "Тампа Бей" в четвъртата четвърт. Татуираният зевзек имаше достатъчно време да покаже задните си части пред целия свят, преди да бъде повален и изведен от стадиона.

След като бе арестуван, Андраде платил малко повече от 400 евро гаранция и отишъл да... празнува. Оказва се, че дни преди "Супербоул" той заложил над 40 хил. евро при коефициент от около 7.50, че някой ще пробие охраната и ще прекъсне големия финал на сезона в американския футбол.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Yuri andrade (@yuri_a__)

"Хвърлих си горнището, за да се вижда банският. След това полицаите решиха, че ще е забавно да ме държат закопчан с белезници и да не мога да си наместя банския. Прекарах така осем часа, преди да ме заведат в управлението, където всъщност се държаха много добре с мен и се посмяхме.", каза Андраде пред "Ен Би Си 6".

Нахлуването на Андраде напомни на това на атрактивната блондинка Кинси Волански по време на финала в Шампионската лига през 2019 г., когато "Ливърпул" победи "Тотнъм" с 2:0. Впоследствие стана ясно, че целта ѝ била да рекламира сайта за възрастни на нейния приятел - инфлуенсъра Виталий Здоровецкий.

Любопитното е, че между двете нахлувания има връзка! Андраде също е близък със Здоровецкий и го промотира, докато тичаше по "Реймънд Джеймс Стейдиъм". Какъв ли е следващият им пъклен план?...