Футболен клуб Марибор приветства феновете на Левски, които ще присъстват на срещата от втория предварителен кръг на Лига Европа между двата клуба.

"Сините" ще гостуват в Словения на 14 юли, като мачът ще бъде предаван пряко в ефира на bTV Action.

Реваншът е седмица по-късно, а феновете ще могат да го гледат директно по bTV.

За Левски това е завръщане в Европа след 3-годишна пауза. Очаква се голяма група "сини" фенове да придружават тима за гостуването.

От словенския клуб изпратиха 800 билета, които са в продажба в офисите на стадион "Георги Аспархов", но голяма част от привържениците ще пътуват без пропуски и с надеждата да си закупят такива в деня на мача.

От Марибор изпратиха приветствие към запалянковците и подробни инструкции с места за паркиране, влизане на стадиона и дори списък с хотели, които "сините" могат да резервират.

„Всички наши гости в последните години са били посрещани с гостоприемство и сме полагали необходимите усилия за това те да се чувстват комфортно. Очакваме нашите приятели на спорта от България с надеждата, че посещението им в Марибор ще премине без усложнения, като с тази цел ви предоставяме всички най-важни инструкции и препоръки към привържениците на ПФК Левски“, заявяват от словенския клуб.