Една куриозна случка от Бразилия вече обикаля социалните мрежи. Зрителите на мача между грандовете "Васко да Гама" и "Фламенго" видяха как играчите на двата тима трябваше да бутат линейка, която затъна, след като влезе на терена, за да транспортира до болница контузен футболист.

Халфът на "Васко да Гама" Бруно Силва си удари главата със съотборник при скок за висока топка, след което падна на земята и загуби съзнание. Линейката влезе на игрището на стадион "Мане Гаринча", но затъна. Футболистите на двата тима се наредиха отзад на колата и започнаха да бутат, докато тя не потегли.

Мачът беше прекъснат за 10 минути и в крайна завърши 1:1, а пострадалият футболист беше изписан в неделя от болницата.

"За първи път ставам свидетел на подобно нещо на терена. Отначало, когато шофьорът ни накара да бутаме, помислих, че се шегува. Но той беше уплашен и настоя да се включим всички, защото колата не можеше да помръдне. В крайна сметка всичко мина нормално. Радващото е, че играчът на "Васко да Гама" не е имал сериозен проблем, в който се казае за реакция за минути", заяви бранителят на "Фламенго" Ревер, цитиран от globoesporte.com.