Олимпийската шампионка в ски спускането от Ванкувър 2010 г. Линдзи Вон не си губи времето в самосъжаление и депресия след хейтърските коментари! Вместо това тя тренира, за да си върне страхотната форма, която имаше по време на състезателната си кариера!

А трудът се отплаща! В случая на Линдзи - със стегнати бедра, дупе и корем!

Снимка: Instagram

Тя не се притеснява да ги демонстрира в профила си в социалните мрежи. "Съдете ме, ако искате, но работих доста усилено и се погрижих за себе си! Така че ще публикувам няколко снимки по бански, защото се гордея със себе си!", пише Вон, която явно е на ваканция с близки приятелки.

Снимка: Instagram

По-рано тя показа и как се постига това преобразяване! Линдзи тренира дори по време на ваканцията! Така че може да обобщим - връщането в "старите дънки" става само, когато имаш воля и не си намираш извинения. 

Неведнъж госпожица Вон е говорила за обидите, които получава за външния си вид, въпреки че е смятана за една от най-сексапилните спортистки. Преди няколко месеца тя сподели, че е била критикувана заради снимки по бански от ваканцията си. 

Снимка: Instagram

"Аз съм нормален човек и понякога се прегърбвам, стомахът ми се нагъва, целулитът ми се появява на дупето или не изпълвам добре горната част на банския си... Но винаги помня как същото това тяло ми помогна да постигам удивителни неща в живота си и се гордея с това колко съм силна. Аз не нося най-малкия размер дрехи и нямам проблем с това", беше категорична Линдзи тогава.

Снимка: Instagram