Ръководството на "Левски" пусна в продажба виртуални билети за мача от 1/8-финалите за Купата на България срещу "Берое". "Сините" посрещат старозагорци на "Герена" в сряда (3 март) от 18 ч., а заради мерките срещу коронавируса футболните срещи продължават да се играят при закрити врата.

Именно заради това от клуба отново търсят финансова подкрепя от феновете си, както го правят вече 12 месеца.

"Левскари,

Любимият отбор излиза в 1/8-финален сблъсък за Купата на България срещу "Берое".

Срещата ще се проведе в сряда, 03.03.2021 г., от 18:00 часа на стадион "Виваком Арена – Георги Аспарухов". Поради ограниченията за посещение на публика на мачовете от Първа лига и турнира за Купата на България, "сините" привърженици няма да имат възможност да подкрепят любимия отбор. За пореден път обаче публиката на "Левски" ще има възможността да демонстрира, че за нея няма граници и ще покаже как се обича един отбор винаги и навсякъде!

От днес всеки привърженик ще има възможност да подкрепи клуба, закупувайки си виртуален билет.

Цената на талона за всички сектори е 10 лв., а ПФК "Левски" пуска в свободна продажба целия капацитет на стадион "Виваком Арена - Георги Аспарухов" за мача с "Берое." Срещата ще се играе на закрити врата, като нито един привърженик няма да бъде допуснат на трибуните във връзка с мерките против разпространението на COVID-19. Закупуването на билет за събитието обаче гарантира както морална, така и финансова подкрепа към любимия отбор.

Вземи своя билет! Нека отново постигнем "пълен стадион в сърцата"...

Един за всички, всички за Левски!", гласи част от съобщението на клуба.

Преди ден от Националния клуб на привържениците на "Левски" (НКП) призоваха чрез съобщение в социалните мрежи да бъдат върнати феновете по трибуните.

Според запалянковците, няма причина мачовете да продължават да са при закрити врата, след като мерките се разхлабват и се отварят заведенията.