Футболният "Левски" има нов генерален спонсор. От ръководството на "сините" използваха официалния си сайт, за да обявят, че това е строителната компания STRABAG. Фирмата бе рекламодател на "Левски" преди няколко години, като дори и Сектор "А" на ст. "Георги Аспарухов" бе прекръстен на името на STRABAG.

Договорът между "Левски" и концерна е бил финализиран малко преди 13:00 ч. днес. Логото на STRABAG ще бъде на сините екипи за утрешното дерби с ЦСКА от последния кръг на есенния полусезон в Първа лига.

Снимка: levski.bg

Съобщението на "синия" клуб:

"Левскари,

Днес в 12:55 часа в офиса на клуба бе получен официално подписан договора за генерален спонсор с австрийската строителна компания STRABAG. Контрактът вече е в сила и логото на компанията ще бъде на гърдите на футболистите за мача с „ЦСКА-София“ в петък на Националния стадион „Васил Левски“.

Ръководството на „ПФК Левски“ благодари на колегите от STRABAG за добрите и професионални взаимоотношения в хода на преговорите и заявява, че ще положи всички усилия, за да удовлетвори очакванията на партньора си по отношение на рекламното сътрудничество между най-обичания футболен клуб в България и строителната компания със световно реноме", пише сайтът на сините."