"Левски" е съвсем близо до нов генерален спонсор. Това разкри изпълнителният директор на "сините" Павел Колев след днешната среща на Управителния съвет на клуба.

"Водим разговори. Предполагам, че в най-скоро време ще има новини. Не само за генерален спонсор, но и за по-малки спонсори от така наречения "сребърен" и "бронзов" пакет. Подписахме вече два договора, надяваме се в скоро време да финализираме и други такива. Необходимо е техническо време да се завършат тези неща документално. Бих казал, че сме на финалната права за генерален спонсор.", разкри Колев.

"Разчитаме много да реализираме и изходящи трансфери, ако това се случи, ще информираме обществеността. В момента има две реални оферти за футболисти на "Левски" в момента. В момента в банковата сметка на "Левски" има около 30 хил. лв. Плащаме каквото имаме възможности да платим, с другите разговаряме. Получихме 100 хил. лв. от Спас Русев. Имаме някакви приходи, но не и да платим цялата разходна част. Другата седмица ще можем да направим отчет какво можем да платим на футболистите. Имаме договорки за разсрочване на плащанията", каза още футболният ръководител."

"С Холмар Ейолфсон имаше дълга сага заради неговата висока заплата. Той се прибра в Исландия, за да се възстанови от операция от херния. Говорихме с него, но той нямаше основание да се върне, тъй като не сме били изрядни към него - не сме плащали заплата. Той ще се откаже от голяма част от заплатите, които му дължим.", разясни изпълнителният дирекор на "Левски".