Кубрат Пулев учи Андреа на стрелба със снайпер. Това стана ясно от снимки и видео, които певицата публикува в официалния си "Инстаграм" профил. Блондинката е на стрелбище, а Кобрата ѝ показва тънкостите на боравенето с далекобойното оръжие.

Боксьорът е идеалният учител, тъй като в края на миналата година бе повишен в чин офицер от резерва и получи званието лейтенант.

"Днес беше луд ден", обяви Андреа. Кадърът бързо събра хиляди харесвания и положителни коментари от феновете, които се радват, че ги виждат отново заедно. "Любими", "Старата любов ръжда не хваща" и "Кралят и кралицата", написаха последователи на певицата.

Кубрат и Андреа бяха двойка цели 12 години, преди да се разделят миналото лято. Наскоро обаче фолк певицата намекна за събиране, качвайки в социалните мрежи куп архивни снимки с Кобрата.

Тя потвърди и, че ще го подкрепи в най-важния мач от професионалната му кариера.

По-големият от братя Пулеви е задължителен претендент за световната титла в тежката категория и ще се изправи срещу шампиона Антъни Джошуа. Битката в британската столица Лондон е насрочена за 20 юни, но изглежда все по-вероятно да не се проведе по план заради пандемията. Това сподели ѝ самият Кубрат в специално интервю за bTV.

bTV призовава: останете си вкъщи!