Кубрат Пулев даде специално интервю за радио NBS Sports, в което сподели, че според него тежката категория е интересна заради наличието на няколко силни боксьори. Българинът, който се готви за мача си с румънеца Богдан Дину в САЩ след няколко дни, говори още за своята подготовка, както и за евентуална среща на ринга с настоящия №1 Антъни Джошуа.

"Сега е много по-интересно, защото има твърде много добри боксьори в тежката категория. Не като преди, когато (Владимир) Кличко държеше всички титли. Мисля, че на Антъни ще бъде лесно да победи Милър. Лесна работа за него. Аз съм номер едно в IBF и имам гарантиран двубой с Антъни. Трябва да се боксираме. Може би тази, може би следващата година", каза Кобрата.

"В момента съм силен, по-бърз, по-техничен и по-умен от него. Мисля, че е важно на толкова високо ниво. Мисля, че за да победя Антъни се нуждая от добра подготовка - качествени тренировки и силни спаринг партньори"

"Виждам, че допуска грешки. Всеки прави такива - някои повече, други - по-малко. Виждам ги и ще му покажа, както и на целия свят, че съм най-добрия. Антъни е силен, но не е Железния човек. Защо да не го нокаутирам?"

Пулев коментира и реванш между Тайсън Фюри и Дионтей Уайлдър: "Не смятам, че ще има такъв, защото и за двете страни би било твърде рисковано. Никой от тях не иска да загуби", заяви по-големият от братята Пулеви.