Треньорът на ЦСКА Милош Крушчич заяви, че не мисли, че конкретно дербито срещу "Левски" е знаково за неговото бъдеще начело на тима. Мачът от 21-ия кръг на Първа футболна лига е в събота (15 февруари) от 14:45 ч.

"Всеки мач е решаващ", заяви сръбският специалист.

"Предстои ни мач с "Левски". С най-големият ни съперник. Това съперничество е най-красиво в българския футбол и спорт и трябва да има стабилни основи. Подхождаме към този мач сериозно, уважаваме съперника. Най-важно е в мача да се потрудим и да покажем най-силните си качества. Както и да неутрализираме качествата на съперника, който има доста такива. С нашата игра трябва да покажем качествен футбол. Да бъдем интелигентни и умни и да постигнем един добър резултат. Мисля, че сме готови", оптимист е Крушчич.

"Как ще играе "Левски" е тяхна работа. За нас е важно как ние ще се представим. Да дадем всичко възможно от себе си. Главата да ни е спокойна, но сърцето да ние горещо. Дори и да нямаме добър резултат, да сме спокойни, че сме дали всичко от себе си на терена. Тренираме различни тактически схеми. Дали ще играем с двама или трима нападатели, важно е как играчите се разполагат на терена. Нашите фенове не се нуждаят от мотивация за такива мачове. Ние винаги усещаме тяхната подкрепа и нашата работа е да покажем добра игра на терена", добави той.