Tреньорът на ЦСКА Милош Крушчич е доволен, че футболът се завръща след тримесечната пауза заради пандемията от коронавирус, но не е убеден, че отборът му ще издържи цели 90 минути.

В мач от 25-ия кръг "червените" гостуват на "Витоша" Бистрица. Срещата е в събота от 21 ч.

"Най-важното е, че футболът се завръща. Всички отново ще вършим своята работа. Също важно е, че и хората до определена степен се завръщат по стадионите. Утре ни предстои мач с "Витоша" и ние ще подходим максимално сериозно към този мач. Концентрирани сме върху нашата игра, имах сериозен разговор с футболистите вчера, казах им, че ни предстоят важни мачове и първият важен от тях е срещу "Витоша", заяви специалистът на виртуална пресконференция.

"Не мога да преценя как ще изглеждаме на терена след паузата. Играхме една контрола, но утре ще бъде по-различно. Наблегнахме на тактическите тренировки в последните дни, но дали ще имаме сили да играем 90 минути на високо темпо, ще видим", коментира Крушчич.

Сърбинът ще разчита на Рубен Пинто и Едвин Джеси, които са с изтичащи договори след края на сезона и се очаква да напуснат клуба.