Собственикът на "Локомотив" Пловдив Христо Крушарски бе доволен от представянето на "смърфовете" срещу "Страсбург" при минималната загуба с 0:1 в Лига Европа. Крушарски обяви, че "Локо" в момента е по-добър от "Левски" и ЦСКА, след което сподели в типичния си стил къде ще отиде заработеното от евроучастието.

"Когато загубата е мъжка, това удовлетворява. Показахме, че не сме за отписване и играхме много добре с 10 човека. На съдията в работата не се меся. Попитах дали има VAR система, това щеше да е плюс за нас, но видяхте, че 90 минути играхме мъжки“

"Искам на реванша да играем като днес. Днес беше чудесен опит и дано в Страсбург стане още по-хубав двубой. Дали с 11 или с 10 човека това е Божа работа. Още в началото дисбалансът се видя и повлия".

"Когато има спектакъл, има и публика. Когато има валсове, няма нищо. Ние не се целим в шестицата, ние се целим по-напред. ЦСКА и "Левски" са далеч под нашето ниво. По-добри сме от тях. Направете реална оценка, след като сравните мачовете и ще разберете за какво говоря. Ние сме от най-добрите в България, имаме 24 равностойни футболисти“.

"Парите от участието в Лига Европа ще бъдат инвестирани в моята красота", завърши Крушарски.