Собственикът на "Локомотив" Пловдив Христо Крушарски бе видимо доволен след успеха на неговия отбор срещу "Царско село", но усмивката му помръкна, когато чу въпроси, свързани с плащания на заплати и политическата ситуация в страната.

"Момчета, вие май ми нямате доверие като ви говоря, нещата са сериозни. Като кажа нещо е сериозно. Играем си мача, както трябва. Виждаш момчетата показват добър футбол, какво да кажа друго... Освен да им благодаря, друго няма какво да им кажа."

Относно заплатите на футболистите, бизнесменът коментира: "Стига с тия пари. Ще взема да ви взимам такси вече да влизате на стадиона да си плащам заплатите! Ще направя платени акредитации, а моите интервюта ще станат скъпоплатени! Само парите ли са проблем на този свят?! Кажете ми един отбор на този свят, който има редовни плащания. Няма ли човек с проблеми, не чувате ли, че има пандемия, че има проблеми в световен мащаб?! Само питате за пари! Няма да плащам, ще играят без пари! Те трябва да ми плащат, че играят в "Локомотив", че за 6 години направих нещо."

Собственикът е категоричен, че стадионът ще бъде завършен, без значение кой е на власт. "Има подписан договор, момчета. Научете първо законите и задавайте умни въпроси. На тъпи въпроси не отговарям. Ако искате да си говорим нещо друго, на тъпи въпроси не отговарям! Освен такива, друго какво ще ми зададете?! Утре ще падна и аз, и аз какво ще стане – няма да се свърши светът без мене! Има подписан договор. Феновете са си фенове. Да си гледат мачовете, да се радват на успехите. Те нямат нищо общо със строителството на стадиона", добави Крушарски.