Голямата звезда на "Реал" Мадрид Кристиано Роналдо се изказа изключително ласкаво по адрес на най-големия си съперник на терена Лионел Меси. Пред "Фокс Спортс Аржентина", португалецът призна, че двамата не са много близки, но имат взаимен респект. Освен това той уточни, че се наслаждава на играта на аржентинеца.

"Не съм приятел на Меси, но сме партньори. Споделяли сме много мигове на различни награждания през последните 10 години. Взаимооношенията ни са много добри. Вярно е, че двамата не вечеряме заедно, но го уважавам. Все пак, той ми е съперник. Конкуренцията помежду ни е повече дело на пресата. Това продава и й помага да върти своя бизнес", каза Роналдо.

„Разбира се, че ми харесва да гледам как играе Меси. На мен ми харесва да гледам всички добри футболисти, а той е един от тях, истински хит. Наслаждавам се, когато го гледам как играе."

"Обратното също е в сила. Няма да ми хареса човек, който върши нещата неправилно. Когато питат Меси за Роналдо, той винаги говори добре за мен. Нашите взаимоотношения са хармонични и се уважаваме", добави Роналдо.