Ако се чудите какво е общото между волейбола и актьорската игра - това са вече бившият национал Теодор Салпаров и половинката му Ралица Паскалева. Двамата бяха виртуални гости в "Шоуто на Николаос Цитиридис" по bTV.

В Skype разговор с водещия те разказаха как прекарват времето си в социална изолация и разкриха тайната на връзката от разстояние. Двойката се върна и към началото на своя романс, свързано с... "Мосад".

Извънредното положение заради пандемията заварва семейството в морската им къща в Равда, където двамата се наслаждават на щастието, че са събрани заедно толкова време, което не се случва често.

 
 
 
View this post on Instagram

Вършец. Малко от вас знаят, че съм израстнал в това градче, нали? Че съм се научил да карам колело по тези улички или че повечето ми верни приятели и до днес живеят тук. Вършец винаги е бил и ще бъде мой дом. Връщам се постоянно с голям сантимент, а това да мога да споделям тези моменти със семейството ми - с децата ми, с майка ми, с Ралица и с нейните родители, с братовчеди, роднини и приятели ... ето това ме прави истински щастлив. Този кадър е от днес следобед и просто исках да споделя с вас този безценен за мен миг. ———————————————————————— Снимката е обект на авторски права. За неправомерното ѝ използване ще се търси наказателна отговорност.

A post shared by Teodor Yovchev Salparov (@salparov) on

"Така се случи, че като се прибрах от Русия, преценихме, че е най-добре да дойда аз веднага на Равда, да си изкарам карантинния период от 14 дена. След това дойдоха Рали и синовете ни, майка ми и нейните родители. Набързо се видяхме и всеки се прибра. Те си имат ангажименти, а ние наваксваме това, което са изпуснали.", каза либерото.

Салпаров, който се оттегли от националния отбор през януари след 20 години вярна служба, бронзови медали от световно (2006 г.), европейско първенство (2009 г.) и Световна купа (2007 г.), се върна именно към кариерата си с екипа на България.

"В Русия разстоянията са неописуеми - с влак пътувахме 18 часа за мач, но това е положението. Приел съм го, вече е професионално изкривяване. За 20 години с националния отбор сме имали случаи да обикаляме цял свят за един месец - от Китай, в Бразилия, после отиваш до Япония, Корея, в Аржентина се връщаш, Куба. Откъм пътешестия съм претръпнал."

"Той замина за Сургут, като плановете ни бяха с детето да отидем при него да го подкрепим в Сибир, но този коронавирус малко прецака плановете на всички. Още не бяха затворени границите, но решихме, че е по-добре да не пътуваме с детето. Останахме тук, изтърпяхме си го. Не беше чак толкова - два месеца. Ние си бяхме в комуникация през цялото време.", добави Паскалева.

А какво общо има "Мосад" с началото на връзката между волейболиста на руския "Сургут" и актрисата и как се справиха двамата с блиц въпросите на водещия - вижте във видеото.