Кубрат Пулев не очаква да има проблеми срещу Илайджа Маккол, ако двамата се изправят един срещу друг на 5 април в Росток (Германия).

Промоутърите от "Зауерланд" обявиха, че именно американецът ще бъде съперник на Кобрата. 26-годишният американец е най-известен като син на баща си - Оливър Маккол, който беше световен шампион в тежка категория през 1994 година. В кариерата си Илайджа има 12 победи, 3 загуби и 1 равенство.

Кубрат Пулев срещу син на боксова легенда в събота >>

"Този американец не е от моята класа. Но не го подценявам, не трябва да подценявам никого. А и американската школа все пак е известна. Аз съм подготвен, а това е най-важното, няма значение срещу кого ще изляза", заяви Пулев пред "7 дни спорт".

Той обясни, че мачът срещу Маккол най-вероятно ще е 10-рундов, а не 12, каквито бяха последните срещи на Кобрата. Първоначалните очаквания обаче бяха, че двубоят може да е дори в 8 рунда.

Самият Маккол обаче обясни, че няма да се бие срещу българина, защото от "Зауерланд" му дават малко пари. Мачът обаче бе официално обявен от германците, които никога не казват срещу кого ще се излязат техни боксьори, ако няма подписан договор.

Все пак очакваме да видим дали ще има ново развитие около двубоя на Кубрат Пулев и дали отново ще има проблеми с неговия съперник.