Кубрат Пулев излезе с обръщение във връзка с инцидента в дискотека "Плаза" в Студентски град.

В официалната си страница във "Фейсбук" той коментира случилото се и призова подобен род инциденти да спрат, а виновниците да бъдат наказани. Кобрата пожела бързо и пълно възстановяване на пострадалия Кирил.

След сбиване пред нощното заведение 23-годишния Кирил Тодоров изпадна в кома, а само навременната реакция на боксьора, който бил свидетел на инцидента, предотвратила фатален край за младежа.

Ето и цялото обръщение на Пулев в социалната мрежа:

По повод инцидента в дискотека "Плаза" в Студентски град от нощта на 8-ми срещу 9-ти март искам да споделя:

Не е важно, че по стечение на обстоятелствата, се оказах на мястото на събитието и помогнах с каквото можах на пострадалото момче. Винаги бих се притекъл на човек в нужда.

Не желая акцентът от поредния нещастен случай да бъде изместван, че аз съм бил там. Не се нуждая от реклама върху гърба на поредната човешка трагедия. Вярвам, че всеки друг на мое място би постъпил по същия начин.

Инциденти като този се случват от години. Не само в Студентски град, а в цяла България. Умират деца, които бързо биват забравяни, а онези, погубили невинен живот, крачат сред нас безнаказани.

Това трябва да спре. Институциите трябва да се събудят. Органите на реда - полиция, прокуратура, цялата ни съдебна система да се обединят, да заработят истински, професионално.

Не може да има престъпление без наказание. Не може да се избиват нелепо хора, отишли да се веселят. Не може да стоим безучастно докато стотици почернени семейства наблюдават убийците на своите деца на свобода.

Нека всички помним, че никой не е застрахован. Утре, на мястото на Кирил, може да е вашият син, вашата дъщеря, вашият брат, сестра.
От цялото си сърце желая той да се оправи и да се възстанови напълно, а на семейството му - кураж. Нека Бог да е с вас.

По повод инцидента в дискотека "Плаза" в Студентски град от нощта на 8-ми срещу 9-ти март искам да споделя:Не е важно,...

Публикувахте от Kubrat Pulev в 10 март 2016 г.