Мениджърът на "Ливърпул" Юрген Клоп заяви, че все още не е забравил единоборството между Серхио Рамос и Мохамед Салах от финала на Шампионската лига. Германският специалист е категоричен, че поведението на защитника на "Реал" и контузията на египтянина са предрешили крайния изход от мача.

"Разбира се, че изгледах наново ситуацията. Ако го направиш и не си фен на "Реал" Мадрид, тогава ще решиш, че това е безмилостно и брутално. Не си мислиш "Уау, това е добро влизане!". То беше брутално. Не мисля, че Мо при всички случаи би се контузил в такава ситуация, но този път нямаше късмет. Но това е преживяване, което не можем да си позволим. Не съм сигурен, че това ще се повтори - да отидеш и да удариш лакът на вратаря, да повалиш голмайстора им като борец и след това да победиш. Такъв беше мачът", каза Клоп на пресконференция преди контролата с "Манчестър Юнайтед", която може да гледате тази нощ от 00:05 часа по RING.

Мениджърът е категоричен, че Рамос е известен с това си свое поведение и именно за това не харесва испанецът и като човек.

"Рамос каза много неща, които не ми харесаха. Като човек, не ми допадна неговата реакция. Той каза "Както и да е, какво толкова искат. Нормално е!". Не, не е нормално! Ако събереш всички ситуации с Рамос, а аз гледам футбол от 5-годишен, тогава ще видиш много ситуации с негово участие. Хората ще кажат, че съм слаб, че се оплаквам и не мога да губя. Не е така, аз го приемам. Не е като да се будя сутрин и да си мисля за Рамос. Наред съм с това", добави той.