Катрин Тасева говори пред медиите, след като изпълни съчетанието си на обръч на стартиралото днес световно първенство по художествена гимнастика в Баку, Азербайджан. Състезателката ни се представи добре и заема петата позиция в подреждането, но основните ѝ конкурентки все още не са започнали участието си.

Пред журналистите Тасева, която се бори за квота за олимпийските игри в Токио догодина, заяви, че е доволна от резултата си днес.

"Имаше неточности, даже доста неточности. Мисля, че за това, което изиграх, оценката е добра. По-различно е, определено е по-различно. Има доста публика, но е приятно. Наистина приятно изживяване, достави ми удоволствие, което е най-хубаво за мен", коментира Катрин.

"Много благодаря не само тук на публиката, но и на всички хора в България и по света, които ни подкрепят. Наистина ни дават много сили, идва ни повече желание и вдъхновение"

"Може би ще стигне за финал тази оценка, но не съм убедена. За момента пето място. Все пак днес някои гимнастички играят топки, от по-силните, от конкурентките. Ще видим утре, когато всичко ще се реши. Мисля, че като за първи старт беше добре"

"Залата, когато не е затъмнена е много светла и има много прожектори. Определено е доста по-различно, но на мен ми е приятно, с удоволствие играя... Надявам се оценките да стигнат за финали"

"Пожелавам си медал от Олимпиадата", завърши Тасева.