Българските гимнастички заминаха за Токио като едни от фаворитките за медал от олимпийските игри. Те със сигурност предизвикват вълнение. При това още в... самолета до там.

Една от представителките ни в индивидуалната надпревара - Катрин Тасева, показа че да си гъвкав е задължително за нейния спорт, а в ежедневието е доста удобно. В кратко видео в социалните мрежи тя демонстрира как с крак и грация се затваря багажно отделение в самолет.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by (@taseva.k)

Тасева не за първи път демонстрира този свои талант, развит през дългите часове в залата. Преди няколко месеца тя успя да направи шпагат между два автомобила, а краткото видео се превърна в хит в социалните мрежи.

За втори път Катрин ще усети тръпката на олимпийски игри. Преди 5 години в Рио де Жанейро тя беше резерва на Невяна Владинова. Въпреки че не представи съчетания на Игрите, тогава българката пътува за Бразилия и беше в публиката. 

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by (@taseva.k)

Този път страната ни има две представителки в индивидуалната надпревара в художествената гимнастика - Тасева и Боряна Калейн. Ансамбълът също ще представи съчетанията си на олимпийските игри. Преди да влязат в изолираното олимпийско село, момичетата и техните треньорки ще проведат лагер в Мураяма, където имат свой фенклуб.