Капитанът на ЦСКА Петър Занев се извини за червения картон, който получи след края на дербито с "Левски", завършило 0:0. Бранителят на "червените" обаче изрази и недоволството си от работата на главния съдия Георги Кабаков заради накъсването на играта. Занев разкритикува и атаката на "армейците".

"Изпуснах си нервите, за което съжалявам, но човек някой път прави глупости. Как да стане интересен двубой, като всяко единоборство се свири. Не знам защо го правят - нарочно ли, или да си направят мача по-лесен?! Футболистите трябва да помагаме на съдиите и да се държим нормално, но да стане мъжки двубой... Всяко единоборство, падане и охкане се дава фаул и жълт картон. После другите ни изглеждат бързички", започна Занев.

"Аз мисля, че ние сме по-добрият отбор, но за наше съжаление не успяхме да си вкараме положенията. Като цяло днес създадохме доста. Явно ни липсва класа. Валентин Антов е интелигентен футболист. Доста сериозно момче. Старае се на всяка тренировка. Това е бъдещето на българския футбол. За него е плюс, че може да играе на две позиции. Вальо се представя добре, има израстване. Да се надяваме, че ще го видим в националния отбор".

"Не съм човекът, който дава оценки. Явно и в предни позиции някои хора трябва да демонстрират лидерски качества. Али Соу е добър нападател, но може би няма шанс пред гола. Може само да се надяваме, че ще започне да вкарва", завърши капитанът на ЦСКА.