"Аз съм такъв човек, че бързо влизам в обстановката и се приобщавам към изискванията на даден клуб. Всички ме приеха добре от самото начало.

Футболистите ме познават, аз ги познавам. Преговаряме с дадени футболисти от чужбина. Наджиб Амари е пуснат до 12-и, тъй като прави специални процедури във Франция.

Следя футболисти на позиции, които са нужни. Не е коректно да казвам кои са постовете. Ще процедираме внимателно с Владимир Гаджев и Борислав Цонев. Рано е да казваме, че са готови.

Целите са хубаво нещо и всеки клуб трябва да ги има. Доколко са реални е друг въпрос. За себе си не бих могъл да проумея да няма поставена цел. Естествено е, че ще искаме да постигнем нещо повече през пролетта. Ще се стремим да играем добър футбол, да постигаме победи и феновете да са доволни. Нямам представа колко време ще е необходимо. Някой път е необходимо три месеца, друг път една година, а понякога изобщо не се случва. Не мога да си поставям време, защото дългосрочни перспективи пред Левски няма.

 Не съм дошъл тук да се провалям. Дошъл съм, за да върша работа. Нищо по-специално не съм казвал на отбора. Общи неща. Самите футболисти осъзнават какво е положението. Левски от дълги години не е бил на нивото, на което трябва да бъде.

Ръководството прави всичко възможно клубът да бъде финансово стабилен. Парите са важно нещо за съществуването на един отбор, но някой път може сериозни неща да се постигнат и с малко пари. В никакъв случай не се плаша от това, с което разполагаме. Ще успеем да се справим със ситуацията. Лошото е, че част от футболистите, които искахме, предпочетоха отбори с повече пари. Не обичам обещанията, но в никакъв случай няма да се задоволя с нещо, което не задоволява мен и Левски", заяви Стоев.