Американката Джени Суши далеч не е единствената репортерка, целуната изненадващо. Миналия уикенд, след победата си над румънеца Богдан Дину, Кубрат Пулев целуна Равало, която първоначално прие ситуацията с широка усмивка. 

Дни по-късно обаче репортерката и адвокатката й Глория Олред, която се е занимавала с редица дела за сексуален тормоз отвъд Океана, настояха за отнемане на лиценза на българския боксьор и определиха поведението му за "отвратително". В момента Кобрата е с временно отнет лиценз за щата Калифорния.

Пулев може да се състезава в други щати и в други страни, а окончателното решение на комисията в Калифорния ще стане ясно на 14 май. Тогава българският боксьор трябва да се яви пред комисията, за да обясни действията си спрямо репортерката. Ако отговорният орган потвърди решението си, лицензът на Пулев ще бъде отнет за територията на САЩ.

В събота обаче братът на Кубрат - Тервел, разпространи скандално видео от партито след мача. На него ясно се вижда как Джени Суши танцува доста палаво в скута на мъж от компанията на боксьорите.

Спортните журналистки и журналисти често са обект на специално внимание, когато трябва да си вършат работата и да се включат на живо в ефир. Не са един или два случаите, в които биват целунати изневиделица.

Вижте във видеото как различни репортери се справят с нежеланото внимание - от бой с микрофон до свенлива усмивка.