"Левски" има нов директор на Детско-юношеската школа. Неговото име е Йончо Арсов. Това обявиха "сините" на официалния си сайт. 

Арсов заема поста, който беше овакантен след освобождаването на Даниел Боримиров преди по-малко от месец. Той е роден на 3 декември 1976 г. и е внук на легендата на "Левски" Йончо Арсов-старши. Завършва магистратура "Политически науки" в университета в Бон, Германия. От 2005 г. до 2012 г. придобива треньорски лиценз PRO в Германия. Треньорската си кариера стартира през януари 2009 година като асистент в "Черноморец" Бургас. Следват периоди като асистент-треньор в "Хайдук" Сплит, "Вакер Бургхаузен", "Дуисбург" и националния отбор на България. 

Снимка: Lap.bg

"Сините" обявиха и назначаването на нов методист в клуба. Това е Емил Атанасов. Той е роден на 11 август 1978 година. Завършва висшето си образование в Националната спортна академия "Васил Левски", специалност "Треньор по футбол". От 2005 година е редовен участник в образователни програми на UEFA в Норвегия, Чехия, Шотландия, Холандия, Белгия, Дания и Франция. От 2004 г. до 2011 г. е лектор към Треньорската школа в България. От 2016 година е доцент по футбол в НСА "Васил Левски".

Снимка: Lap.bg