Нападателят на "Милан" Златан Ибрахимович даде нов живот на една песен от 1990 г. След като вкара гол номер 501 в своята професионална кариера, шведът, в чиито вени тече босненска кръв, запя "Jutro je" на Нада Топчагич.

Хитът е издаден преди 30 години, като и до днес е една от най-обичаните песни в репертоара ѝ.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by ExtraFM/ExtraTV (@extra_fm)

След краткото видео със Златан, тя отново се припява от стотици хора, а самата Нада, чиято кариера продължава вече 46 години на сръбската турбо-фолк сцена, е търсена за коментар от десетки медии.

"Видях видеото. Много се зарадвах. Надявам се и много искам да се срещна с него, когато дойде в Белград", заяви тя пред местното издание "Телеграф".

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Nada Topcagic (@topcagicnada)

Всъщност една нейна млада колежка също има повод да се радва на изявата на Златан в социалните мрежи. Футболистът не слуша оригиналното изпълнение на Нада. Той е заложил на кавър, изпълняван от Милица Павлович. 

"Той е изключително талантлив и успешен. Радва се на почит в цял свят. Радвам се, че прекарва свободното си време, като се забавлява с мои изпълнения. Ще го кажа така - Златан наистина е златен!", коментира тя.

Двете дами ще имат шанс скоро да са близо до нападателя на "Милан". Неговият тим ще се изправи срещу "Цървена звезда" на 1/16-финал в Лига Европа. Мачът в Белград е на 18 февруари, а правителството обмисля да позволи на феновете да присъстват по трибуните, но при строги мерки и спазване на социална дистанция.