Пред bTV един от собствениците на Левски Иво Тонев сподели, че в клубът е назряло време за важни решения.

Той разкри, че интересът на феновете към новия Сектор "А", който ще бъде открит на 23 април в дербито срещу Лудогорец е огромен.

Тонев каза, че инвестициите за цялостното завършване на съоръжението няма да надхвърлят анонсираните от него 14 милиона лева. Тонев обяви, че след приключването на ремонтните дейности, ще направи пълен отчет за направените разходи и дължимите суми към фирмите, изпълнителки на проекта.

Собственикът на Левски изрази надежда, че до края на годината Сектор "А" ще може да се похвали с козирка и съблекални.

"Всеки боже ден се появяват информации за Левски. От това, че преговаряме с някакви треньори, до това, че Георги Иванов бил във Варна. Не беше във Варна, а беше в София и се виждахме на всичкото отгоре.

За Левски се появяват ежедневно провокативни информации от всякакви хора. Лошото е, че тези информации биват завъртани, коментирани и приемани за истина. Те не са истина, а са абсолютна лъжа. Това са провокации. Не знам кой какво цели с тези провокации, вероятно има някаква цел", заяви Тонев.

Той бе лаконичен, че моментът за важни решения в Левски е назрял.

Още ексклузивни кадри от Сектор "А" броени дни преди откриването, както и мнението на Иво Тонев за модерната придобивка на клуба ще може да видите довечера в централната ни емисия новини и предаването Ринг24 по Ринг от 20:30 часа.