Треньорът Ивайло Петев призна, че не всички футболисти са в еднакво добра форма, но очаква съвсем различно лице на националния тим. Наставникът и националите заминаха за утрешния мач с Португалия.

„Страхът и притеснението – това са нещата, които трябва да преодолеем задължително, ако искаме да постигнем нещо. Не мисля, че има страх в нашия тим, напротив – трябва да сме уверени в това, което правим, и да гоним целите си с всички сили“- каза Петев.

„Надявам се утре да отговорим на терена. Трябва малко повече да действаме, а не да говорим. Това е мач, от който само може да спечелим“, каза наставникът на „лъвовете“.

„Да се надяваме, че ще успеем да противодействаме на Кристиано Роналдо адекватно. Той е доста класен играч, но се надяваме да успеем с всички сили.“

„Нормално е младите да се притесняват, все пак за първи път идват в националния отбор. Янис Карабельов се справи доста добре, както и Тони Тасев. От ден на ден ще натрупат повече увереност и ще покажат потенциала, който имат“- сподели Ивайло Петев.

Срещата Португалия - България може да гледате пряко по bTV Action утре от 22.00 часа.