Полузащитникът на "Левски" Илия Юруков не скри задоволството си от успеха с 2:0 над "Ружомберок" в първия квалификационен кръг на Лига Европа. Победата в Словакия приближи "сините" до следващата фаза, но в реванша след седмица те няма да могат да разчитат на своите фенове заради наказание.

"Нуждаехме се от тази победа за самочувствие. Засега резултатът е доста добър. Всеки изминал мач добиваме все повече самочувствие. Нормално е да бъдем по-отпуснати. Чувствах се добре. Където реши треньорът, аз съм там. Не искам да говоря за себе си. Радвам се, че всички се раздадохме и победихме днес. Петър Хубчев промени всичко. Всички сме много доволни от тренировки и всичко. Първото полувреме не се бяхме поотпуснали. С течение на времето се отпуснахме, вкарахме и голове"

"Благодарим на феновете. Колкото и далече да сме, винаги ни подкрепят. Разбира се, че ще ни липсват феновете в реванша, но те пак ще са там. Много се радвам, че победихме. Тренираме добре, винаги се раздаваме. Когато треньорът реши, винаги сме на разположение", завърши младокът.