Селекционерът на националния отбор по футбол разкри, че по време на почивката между двете полувремена на мача срещу Кипър в съблекалнята се е говорило на висок тон.

Това обаче оказа влияние и на резултата, след като "лъвовете" успяха да сътворят обрат за 2:1 и да постигнат трета поредна победа в турнира Лига на нациите.

"Понякога треньорите казват нещата на висок тон на почивката. Жалко, ако сме изглеждали уплашени в началото, имаше голяма отговорност върху всички и това понатежа. През второто полувреме съм доволен, дори ако само за резултата говорим", заяви той минути след последния съдийски сигнал.

Хубчев призова избраниците си да не се главозамайват от успехите и да останат здраво стъпили на земята и за следващите 3 мача от надпреварата.

"Знам, че 2-3 мача могат да те вдигнат в облаците, но бързо можеш да паднеш. Такива мачове ще върнат хората на стадиона, усеща се. Сега много от въпросите са много удобни, но не трябва да се подвеждат и футболистите, да ги величаят. Доволен съм от начина, по който спечелихме този мач. За страни като нашата това е страшно полезен турнир, няма приятелски мач, който да замени тази среща, а и предишния. Сигурен съм, че и следващите три ще преминат така", каза още специалистът.