Селекционерът на България Петър Хубчев обяви след равенство 1:1 със Словения, че е доволен от представянето на отбора в целия турнир. "Лъвовете" завършиха на второ място в своята група в дивизия С на Лигата на нациите и не продължават в следващата фаза. 

"Не обичам много да споделям какво си говорим в съблекалнята, но общо взето изразих благодарност към работата в целия турнир. Днес играхме на предела на физическите възможности. След нашия гол момчетата знаеха, че Норвегия води с 2:0 и заиграха малко с емоция. Не съжалявам за нищо."

"Малко е да се каже, че двубоите от този турнир са полезен урок. Шест мача на такова ниво къде можем да изиграем?! Кажете ми за коя голяма футболна сила не е проблем, когато излязат трима-четирима основни футболисти? Но това го има, няма да се оправдаваме, че ни липсват 3-4 човека."

"Нашата първа задача бе да изградим добър колектив, но не само на приказки, а на и извън терена. Също така и при взаимоотношенията между играчите. Да има себераздаване, но по принцип всеки сам трябва да се опитва да се самоусъвършенства и да се развива", коментира Хубчев след срещата на стадион "Васил Левски".