Президентът на "Локомотив" Пловдив Христо Крушарски избухна срещу съдията Ивайло Стефанов и шефа на съдийската комисия Йордан Сталев след успеха на неговия тим с 3:1 над "Славия" в първия мач от плейофите за разпределение на местата 7-о до 10-о в Първа лига.

"Първото полувреме си беше живо клане. Язък, че шефът на съдиите е от Пловдив. Трябваше на полувремето на съдията да му благодаря за хубавото свирене, за да почне да свири горе-долу реално. Не това е начинът. Така в България футбол никога няма да има. Да съм получил СМС-и от някого? Да Ви покажа ли телефона си? Освен от жени, аз от друг СМС-и не съм получавал. Аз съм реалист и точен човек. Никога не се меся там, където не ми е работата. Призовавам моите колеги: аре, стига вече, да правим футбол, стига сме правили циркове. Отсега нататък да му мислят те. Ние каръка го счупихме. Догодина, ако има такъв мач, ще седнем на терена и няма да играем. Ще седим, а те ще си вкарват голове, колкото си искат. Крайно време е някой да се засрами", каза босът на "смърфовете" след мача.


"Тук вече и аз се присъединявам към всички колеги за оставката на председателя на съдиите. Не го е срам. Ако така иска да работи, скоро ще си намери майстора. При такова клане на няколко отбора какво иска? Да го галят с перце ли? Да си хване куфара и да се прибере вкъщи. Това е мъжка постъпка, а не да извива ръце и после да се гърчи. Нека утре си депозира оставката. Нищо, че е празник", допълни Крушарски.