Финансовият благодетел на ЦСКА - Гриша Ганчев, говори ексклузивно пред Светослав Иванов за състоянието на клуба и неговото бъдеще. Той увери, че за по-нататъшното съществуване на ЦСКА са предприети всички мерки, зависещи от него.

Ганчев призова другия желаещ да оздрави дружеството - бившият собственик Васил Божков, да обяви лично какви са плановете му за бъдещето на клуба.

"Аз нямам съревнование с абсолютно никого. Аз от господин Васил Божков не съм чул една дума по темата ЦСКА. Аз приех среща с господин Васил Божков миналата година, лятото и не можахме да се разберем за същия този модел, който сега го направихме. Защо спрягате името на човек, който не е излязъл, а аз съм застанал с лицето си и говоря? Идете го попитайте той има ли намерение", категоричен беше Ганчев и добави:

"Ако има някой факир, някой Хари Потър, да измисли вариант, който ще е много по-чист, няма никакъв проблем, а не да си мерим оздравителните планове. На кой е по-голям оздравителният план и на кой е по-малък"

Финансовият благодетел на ЦСКА се обърна и към синдика на дружеството.

"Искам да призова госпожа Дора Милева да вземе да прочете и другия оздравителен план, който не ѝ беше занесен на нея, а го занесохме в съда, защото такъв е закона. Поне се бяха постарали да си сложат по едни панталони и по една риза хората, които го внесоха, а не отидоха по къси гащи.”

Какво още каза Ганчев за бъдещето на "червените", съдбата на ПФК ЦСКА АД, отношенията му с Васил Божков, базите на клуба и историята, гледайте в предаването "120 минути" в неделя от 17:00 ч.