"Най-доброто бистро в света" или "Най-лошият ресторант в света" - там Григор Димитров и любимата му Лолита Османова прекараха романтична вечер. 

Рускинята се похвали с похвали с посещение на едно от емблематичните места в Париж в своя профил в социалните мрежи. На снимката с двамата позира шеф готвача на "Chez l'Ami Louis". 

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Lolita Osmanova (@lola_queen)

Мястото има само 14 маси и предлага традиционна френска храна. В случая Лолита разкрива, че тя и тенисистът са хапнали охлюви с масло и чесън, пържени картофи и пилешки бутчета, придружени от червено вино. На пръв поглед менюто не е претенциозно, но именно в начина на приготвяне е магията на малкото заведение, което съществува и пази безупречната си репутация от 1924 г. насам.

Тук са вечеряли редица известни личности като режисьора Франсис Форд Копола, Дейвид Бекъм и съпругата му Виктория, Ким Кардашиян, а при едно от посещенията на президента на САЩ Бил Клинтън, френският му колега Жак Ширак решава да го нагости именно в "Chez l'Ami Louis".

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Will Guidara (@wguidara)

В своята публикация Лолита Османова обяснява защо мястото се нарича "Най-лошият ресторант в света". "Много е просто! Става дума за място с 14 дървени маси с дървени столове. Но има нещо магическо тук! Определено препоръчвам да го посетите!", пише тя.

Снимка: Instagram

Двойката може да си позволи по-разточителни разходки и забавления, тъй като Григор Димитров приключи с мачовете си за 2021 г. след осминафинала на надпреварата в Париж. Той завърши годината с 24 победи и 18 загуби и в момента е на 28-ма позиция в света.