Треньорът на "Лудогорец" Георги Дерменджиев заяви, че футболистите му не са достатъчно спокойни преди реванша от втория предварителен кръг в Шампионска лига. Разградчани излизат срещу "Жалгирис" на своя стадион утре (19 юли), след като в първия мач записаха загуба с 1:2.

"Лудогорец" вече и свикнал с тези турнирни мачове и с това напрежение. Вярно, футболистите не са достатъчно спокойни, но мисля, че ще преодолеят всичко онова, което е натрупано заради негативния резултат. Мисля, че отборът с всеки изминал ден повишава формата си. Настроението е като преди мач, който загубен. Във футбола всичко се случва", каза Дерменджиев.

"Ще се опитаме да направим максималното, което е възможно. Няма да правим генерални промени като тактика. Аз и футболистите сме наясно, че ни очаква труден мач срещу добър отбор, който има предимство и в резултата. Трябва да бъдем изключително разумни през целите 90 минути. Ако не съм оптимист, няма да съм тук", добави той.

Както и в първия мач той няма да може да разчита на капитана Светослав Дяков. Той се възстановява от контузия на глезена. Сисиньо също няма да вземе участие в срещата.