Футболистите на "Левски" изказаха своята пълна подкрепа към треньора Живко Миланов, въпреки лошото начало на сезона. На официалния сайт на "сините" беше публикувана позиция, в която от клуба отрекоха появилите се информации за недоволство в съблекалнята срещу специалиста и уволнение при ново поражение.

От началото на кампания 2021/2020 "Левски" записа загуби срещу "Славия" и "Ботев" Враца, а клубът продължава да е в тежко финансово състояние, в което изпадна в началото на 2020 г. 

Снимка: Lap.bg

"Левскари, днес бе публикувана поредната дезинформация по адрес на „ПФК Левски“ и в частност футболистите и треньорския щаб на първия тим. Бяха приписани реплики на играчите, които никога не са били изричани, и които насаждат впечатление за разрив в отношенията между наставника Живко Миланов и футболистите.

С цялата си отговорност, искаме да кажем, че всички в тима подкрепяме и стоим зад своя треньор, изпълняваме своите задължения и сме пределно мобилизирани да прекъснем негативните резултати, които записахме в първите два мача от първенството. За нас тези две загуби са също толкова болезнени, колкото и за всички привърженици, милеещи за „синия“ отбор. И ние не по-малко от всички, обичащи „Левски“, искаме отборът да се върне на победния път. В никакъв случай няма да се оправдаваме с тежкия период, през който клубът преминава, а ще продължим да работим заедно, за да победим.

Вярваме, че като отбор можем да преминем през трудните мигове, ако сме единни и затова няма да позволим зловредни внушения и откровени лъжи да тровят атмосферата в тима.

Пътят пред нас е дълъг и трудните битки тепърва предстоят. Затова подкрепяйте „Левски“ така, както само Вие можете, левскари. Само заедно ще победим!

От футболистите на „ПФК Левски“, се казва в позицията на "сините". 

Снимка: Lap.bg

Следващият мач на "Левски" е срещу "Арда" на 8 август. 

Живко Миланов застана на треньорския пост на стадион "Георги Аспарухов" в края на 2020 г. В 12 мача той изведе тима до 4 победи, 2 равенства и 6 загуби.